Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333
Назва: Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів.
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: консервне виробництво;виробництво консервів;фруктові компоти;розрахунок втрат сиропу;прянощі;підсолоджування;плодово-ягідні соки;закочуванні банок;закусочні консерви
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: Видавництво " Форд"
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С. Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів: методичні вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 «Харчові технології» спеціаліз. «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 28 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведені методи розрахунку консервної продукції в облікових одиницях, розглянуті основні поняття про рецептури, норми витрат сировини і матеріалів, наведені різні види коефіцієнтів, що застосовуються при обліку продукції в технології консервування плодів та овочів, розглянуті методи складання балансу сухих речовин, жиру, технологічні розрахунки потреби в різних видах тари для фасування плодово-овочевих консервів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Techn_seminar_KTPPOM.pdf562.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.