Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333
Назва: | Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів. |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Пономаренко, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | консервне виробництво;виробництво консервів;фруктові компоти;розрахунок втрат сиропу;прянощі;підсолоджування;плодово-ягідні соки;закочуванні банок;закусочні консерви |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: Видавництво " Форд" |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С. Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів: методичні вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 «Харчові технології» спеціаліз. «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 28 с. |
Короткий огляд (реферат): | У методичних вказівках наведені методи розрахунку консервної продукції в облікових одиницях, розглянуті основні поняття про рецептури, норми витрат сировини і матеріалів, наведені різні види коефіцієнтів, що застосовуються при обліку продукції в технології консервування плодів та овочів, розглянуті методи складання балансу сухих речовин, жиру, технологічні розрахунки потреби в різних видах тари для фасування плодово-овочевих консервів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Techn_seminar_KTPPOM.pdf | 562.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.