Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПономаренко, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-09-26T12:14:54Z-
dc.date.available2022-09-26T12:14:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С. Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів: методичні вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 «Харчові технології» спеціаліз. «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333-
dc.description.abstractУ методичних вказівках наведені методи розрахунку консервної продукції в облікових одиницях, розглянуті основні поняття про рецептури, норми витрат сировини і матеріалів, наведені різні види коефіцієнтів, що застосовуються при обліку продукції в технології консервування плодів та овочів, розглянуті методи складання балансу сухих речовин, жиру, технологічні розрахунки потреби в різних видах тари для фасування плодово-овочевих консервів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Видавництво " Форд"uk_UA
dc.subjectконсервне виробництвоuk_UA
dc.subjectвиробництво консервівuk_UA
dc.subjectфруктові компотиuk_UA
dc.subjectрозрахунок втрат сиропуuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпідсолоджуванняuk_UA
dc.subjectплодово-ягідні сокиuk_UA
dc.subjectзакочуванні банокuk_UA
dc.subjectзакусочні консервиuk_UA
dc.titleТехнологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Techn_seminar_KTPPOM.pdf562.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.