Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T12:14:54Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T12:14:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Пономаренко Т. С. Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів: методичні вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 «Харчові технології» спеціаліз. «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках наведені методи розрахунку консервної продукції в облікових одиницях, розглянуті основні поняття про рецептури, норми витрат сировини і матеріалів, наведені різні види коефіцієнтів, що застосовуються при обліку продукції в технології консервування плодів та овочів, розглянуті методи складання балансу сухих речовин, жиру, технологічні розрахунки потреби в різних видах тари для фасування плодово-овочевих консервів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Видавництво " Форд" | uk_UA |
dc.subject | консервне виробництво | uk_UA |
dc.subject | виробництво консервів | uk_UA |
dc.subject | фруктові компоти | uk_UA |
dc.subject | розрахунок втрат сиропу | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | підсолоджування | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідні соки | uk_UA |
dc.subject | закочуванні банок | uk_UA |
dc.subject | закусочні консерви | uk_UA |
dc.title | Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві. Частина 1. Харчові технології переробки плодів і овочів. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Techn_seminar_KTPPOM.pdf | 562.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.