Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61665
Назва: Температура зберігання як фактор, що впливає на якість і технологічні характеристики тритикале
Автори: Овсянніков, С. В.
Науковий керівник : Самохвалова, О. В.
Гавриш, Т. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Овсянніков С. В. Температура зберігання як фактор, що впливає на якість і технологічні характеристики тритикале. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: О. В. Самохвалова, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 70
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61665
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_71-71.pdf107.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.