Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61665
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.advisor | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Овсянніков, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-22T14:43:40Z | - |
dc.date.available | 2025-01-22T14:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Овсянніков С. В. Температура зберігання як фактор, що впливає на якість і технологічні характеристики тритикале. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: О. В. Самохвалова, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 70 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61665 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Температура зберігання як фактор, що впливає на якість і технологічні характеристики тритикале | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_71-71.pdf | 107.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.