Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5584
Назва: | Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ |
Автори: | Малафаєв, М. Т. Торяник, О. І. |
Ключові слова: | в'язкість водних розчинів NаКМЦ;параметри в'язкості;реологічні параметри |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 342-349. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено в'язкість водних розчинів NаКМЦ, визначено їх реологічні
параметри та критичні точки на концентраційних залежностях параметрів
в'язкості. Nа-CМC water solution viscosity is investigated. The rheological character istics and critical points of concentration dependence of viscosity are determine |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_54.pdf | 219.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.