Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777
Название: | Архітектура музею хлібопекарських виробів. Огляд світових брендів «Музей при виробництві» |
Авторы: | Акмен, І. Р. Рябушина, І. О. Тарусін, К. А. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Акмен І. Р., Рябушина І. О., Тарусін К. А. Архітектура музею хлібопекарських виробів, огляд світових брендів «Музей при виробництві». Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 404-406. |
Краткий осмотр (реферат): | Виробництво хліба на Новопокровському хлібокомбінаті (Чугуївський район Харківської області) має велике значення. Хліборобство є не лише частиною культурної спадщини, але й відображає розвиток науково-технічного прогресу. Поєднуючи сучасні підходи до проектування, нагальні потреби суспільства та самих виробників щодо модернізації підприємства, «музей на виробництві» стане визначенням бренду продукції та відповіддю на існуючі соціокультурні потреби галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-404-406.pdf | 168.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.