Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777
Title: Архітектура музею хлібопекарських виробів. Огляд світових брендів «Музей при виробництві»
Authors: Акмен, І. Р.
Рябушина, І. О.
Тарусін, К. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Акмен І. Р., Рябушина І. О., Тарусін К. А. Архітектура музею хлібопекарських виробів, огляд світових брендів «Музей при виробництві». Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 404-406.
Abstract: Виробництво хліба на Новопокровському хлібокомбінаті (Чугуївський район Харківської області) має велике значення. Хліборобство є не лише частиною культурної спадщини, але й відображає розвиток науково-технічного прогресу. Поєднуючи сучасні підходи до проектування, нагальні потреби суспільства та самих виробників щодо модернізації підприємства, «музей на виробництві» стане визначенням бренду продукції та відповіддю на існуючі соціокультурні потреби галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-404-406.pdf168.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.