Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777
Title: | Архітектура музею хлібопекарських виробів. Огляд світових брендів «Музей при виробництві» |
Authors: | Акмен, І. Р. Рябушина, І. О. Тарусін, К. А. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Акмен І. Р., Рябушина І. О., Тарусін К. А. Архітектура музею хлібопекарських виробів, огляд світових брендів «Музей при виробництві». Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 404-406. |
Abstract: | Виробництво хліба на Новопокровському хлібокомбінаті (Чугуївський район Харківської області) має велике значення. Хліборобство є не лише частиною культурної спадщини, але й відображає розвиток науково-технічного прогресу. Поєднуючи сучасні підходи до проектування, нагальні потреби суспільства та самих виробників щодо модернізації підприємства, «музей на виробництві» стане визначенням бренду продукції та відповіддю на існуючі соціокультурні потреби галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-404-406.pdf | 168.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.