Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкмен, І. Р.-
dc.contributor.authorРябушина, І. О.-
dc.contributor.authorТарусін, К. А.-
dc.date.accessioned2024-06-13T11:48:26Z-
dc.date.available2024-06-13T11:48:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАкмен І. Р., Рябушина І. О., Тарусін К. А. Архітектура музею хлібопекарських виробів, огляд світових брендів «Музей при виробництві». Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 404-406.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54777-
dc.description.abstractВиробництво хліба на Новопокровському хлібокомбінаті (Чугуївський район Харківської області) має велике значення. Хліборобство є не лише частиною культурної спадщини, але й відображає розвиток науково-технічного прогресу. Поєднуючи сучасні підходи до проектування, нагальні потреби суспільства та самих виробників щодо модернізації підприємства, «музей на виробництві» стане визначенням бренду продукції та відповіддю на існуючі соціокультурні потреби галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАрхітектура музею хлібопекарських виробів. Огляд світових брендів «Музей при виробництві»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-404-406.pdf168.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.