Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322
Title: | Сучасний стан галузі виробництва морозива |
Authors: | Семенюк, Д. П. Єрмоленко, О. В. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Семенюк Д. П., Єрмоленко О. В. Сучасний стан галузі виробництва морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 270. |
Abstract: | The current state of the ice cream industry in wartime conditions is analyzed. Ways of increasing ice cream production and solving urgent problems facing ice cream manufacturers are considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-270.pdf | 112.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.