Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322
Title: Сучасний стан галузі виробництва морозива
Authors: Семенюк, Д. П.
Єрмоленко, О. В.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Семенюк Д. П., Єрмоленко О. В. Сучасний стан галузі виробництва морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 270.
Abstract: The current state of the ice cream industry in wartime conditions is analyzed. Ways of increasing ice cream production and solving urgent problems facing ice cream manufacturers are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-270.pdf112.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.