Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322
Название: Сучасний стан галузі виробництва морозива
Авторы: Семенюк, Д. П.
Єрмоленко, О. В.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Семенюк Д. П., Єрмоленко О. В. Сучасний стан галузі виробництва морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 270.
Краткий осмотр (реферат): The current state of the ice cream industry in wartime conditions is analyzed. Ways of increasing ice cream production and solving urgent problems facing ice cream manufacturers are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54322
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-270.pdf112.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.