Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320
Title: | Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів |
Authors: | Потапов, В. О. Мольський, О. С. Колеснік, С. О. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Потапов В. О., Мольський О. С., Колеснік С. О. Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 268. |
Abstract: | Experimental studies of the process of freezing chicken offal products were carried out in the work. It was found that the best indicators for energy efficiency and quality of frozen chicken feet were obtained when placing the product on open pallets in one layer at an air temperature of -23°C and an air speed of 6 m/s, or a temperature of -35°C and a speed of 2 m/s. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-268.pdf | 152.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.