Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320
Назва: Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів
Автори: Потапов, В. О.
Мольський, О. С.
Колеснік, С. О.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Мольський О. С., Колеснік С. О. Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 268.
Короткий огляд (реферат): Experimental studies of the process of freezing chicken offal products were carried out in the work. It was found that the best indicators for energy efficiency and quality of frozen chicken feet were obtained when placing the product on open pallets in one layer at an air temperature of -23°C and an air speed of 6 m/s, or a temperature of -35°C and a speed of 2 m/s.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-268.pdf152.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.