Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМольський, О. С.-
dc.contributor.authorКолеснік, С. О.-
dc.date.accessioned2024-06-05T10:39:28Z-
dc.date.available2024-06-05T10:39:28Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Мольський О. С., Колеснік С. О. Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320-
dc.description.abstractExperimental studies of the process of freezing chicken offal products were carried out in the work. It was found that the best indicators for energy efficiency and quality of frozen chicken feet were obtained when placing the product on open pallets in one layer at an air temperature of -23°C and an air speed of 6 m/s, or a temperature of -35°C and a speed of 2 m/s.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleДослідження процесу заморожування курячих субпродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-268.pdf152.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.