Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Мольський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Колеснік, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-05T10:39:28Z | - |
dc.date.available | 2024-06-05T10:39:28Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Мольський О. С., Колеснік С. О. Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 268. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54320 | - |
dc.description.abstract | Experimental studies of the process of freezing chicken offal products were carried out in the work. It was found that the best indicators for energy efficiency and quality of frozen chicken feet were obtained when placing the product on open pallets in one layer at an air temperature of -23°C and an air speed of 6 m/s, or a temperature of -35°C and a speed of 2 m/s. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу заморожування курячих субпродуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-268.pdf | 152.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.