Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5334
Назва: Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів
Автори: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Ключові слова: кондитерські вироби;борошняні вироби;магнетит;залізодефіцитна анемія
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244.
Короткий огляд (реферат): Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають протианемічну дію.
The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_37.pdf198.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.