Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5334
Назва: | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів |
Автори: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Ключові слова: | кондитерські вироби;борошняні вироби;магнетит;залізодефіцитна анемія |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі
кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну
характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування
при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено
найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають
протианемічну дію. The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_37.pdf | 198.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.