Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5334
Название: Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів
Авторы: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Ключевые слова: кондитерські вироби;борошняні вироби;магнетит;залізодефіцитна анемія
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244.
Краткий осмотр (реферат): Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають протианемічну дію.
The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_37.pdf198.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.