Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5334
Название: | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів |
Авторы: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби;борошняні вироби;магнетит;залізодефіцитна анемія |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі
кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну
характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування
при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено
найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають
протианемічну дію. The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_37.pdf | 198.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.