Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53325
Назва: | Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем |
Автори: | Янчева, М. Желєва, Т. |
Ключові слова: | заморожування-розморожування;розчинність білків;мікроструктура;м’ясні системи;суміші кріопротекторної дії |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель" |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Желєва Т. С. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем. Продовольча індустрія АПК: науково-практичний журнал. № 3. Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель", 2015. С. 33-37 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено використання в технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених за морожених сумішей на основі харчових інгредієнтів кріопротекторної дії, які здатні нівелювати негативний вплив низьких температур процесу заморожування. До обговорення представлені результати вивчення білкової складової та мікроструктури м’ясних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії під час заморожування-розморожування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Prodovol_cha industriya APK_15-31-35.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.