Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т.-
dc.date.accessioned2024-05-21T12:06:15Z-
dc.date.available2024-05-21T12:06:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем. Продовольча індустрія АПК: науково-практичний журнал. № 3. Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель", 2015. С. 33-37uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325-
dc.description.abstractДосліджено використання в технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених за морожених сумішей на основі харчових інгредієнтів кріопротекторної дії, які здатні нівелювати негативний вплив низьких температур процесу заморожування. До обговорення представлені результати вивчення білкової складової та мікроструктури м’ясних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії під час заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: ПП „Видавниче представництво „Паралель"uk_UA
dc.subjectзаморожування-розморожуванняuk_UA
dc.subjectрозчинність білківuk_UA
dc.subjectмікроструктураuk_UA
dc.subjectм’ясні системиuk_UA
dc.subjectсуміші кріопротекторної діїuk_UA
dc.titleВплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Prodovol_cha industriya APK_15-31-35.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.