Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325
Title: Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем
Authors: Янчева, М.
Желєва, Т.
Keywords: заморожування-розморожування;розчинність білків;мікроструктура;м’ясні системи;суміші кріопротекторної дії
Issue Date: 2015
Publisher: Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель"
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем. Продовольча індустрія АПК: науково-практичний журнал. № 3. Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель", 2015. С. 33-37
Abstract: Досліджено використання в технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених за морожених сумішей на основі харчових інгредієнтів кріопротекторної дії, які здатні нівелювати негативний вплив низьких температур процесу заморожування. До обговорення представлені результати вивчення білкової складової та мікроструктури м’ясних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії під час заморожування-розморожування
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Prodovol_cha industriya APK_15-31-35.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.