Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325
Название: Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем
Авторы: Янчева, М.
Желєва, Т.
Ключевые слова: заморожування-розморожування;розчинність білків;мікроструктура;м’ясні системи;суміші кріопротекторної дії
Дата публикации: 2015
Издательство: Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель"
Библиографическое описание: Янчева М. О., Желєва Т. С. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем. Продовольча індустрія АПК: науково-практичний журнал. № 3. Київ: ПП „Видавниче представництво „Паралель", 2015. С. 33-37
Краткий осмотр (реферат): Досліджено використання в технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених за морожених сумішей на основі харчових інгредієнтів кріопротекторної дії, які здатні нівелювати негативний вплив низьких температур процесу заморожування. До обговорення представлені результати вивчення білкової складової та мікроструктури м’ясних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії під час заморожування-розморожування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53325
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_Prodovol_cha industriya APK_15-31-35.pdf2.94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.