Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324
Назва: Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених
Автори: Желєва, Т. С.
Янчева, М. О.
Большакова, В. А.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Brno: Baltija Publishing
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Желєва Т. С., Большакова В. А. Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. The development of technical sciences: problems and solutions: Conference Proceedings, April 27–28, 2018. Brno: Baltija Publishing. С. 29-31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
С_КRIOMEAT_18-37-39.pdf485.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.