Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324
Назва: | Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених |
Автори: | Желєва, Т. С. Янчева, М. О. Большакова, В. А. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Brno: Baltija Publishing |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Желєва Т. С., Большакова В. А. Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. The development of technical sciences: problems and solutions: Conference Proceedings, April 27–28, 2018. Brno: Baltija Publishing. С. 29-31 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
С_КRIOMEAT_18-37-39.pdf | 485.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.