Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324
Title: Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених
Authors: Желєва, Т. С.
Янчева, М. О.
Большакова, В. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Brno: Baltija Publishing
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С., Большакова В. А. Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. The development of technical sciences: problems and solutions: Conference Proceedings, April 27–28, 2018. Brno: Baltija Publishing. С. 29-31
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53324
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
С_КRIOMEAT_18-37-39.pdf485.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.