Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Назва: | Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems |
Автори: | Yancheva, M. Dromenko, O. Potapov, V. A. Grinchenko, O. Zhelieva, T. S. |
Ключові слова: | м’ясні системи;заморожування;кристалізація;фізико-математична модель;ефективна питома теплоємність |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55 |
Короткий огляд (реферат): | Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf | 751.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.