Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Назва: Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems
Автори: Yancheva, M.
Dromenko, O.
Potapov, V. A.
Grinchenko, O.
Zhelieva, T. S.
Ключові слова: м’ясні системи;заморожування;кристалізація;фізико-математична модель;ефективна питома теплоємність
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55
Короткий огляд (реферат): Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf751.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.