Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Название: | Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems |
Авторы: | Yancheva, M. Dromenko, O. Potapov, V. A. Grinchenko, O. Zhelieva, T. S. |
Ключевые слова: | м’ясні системи;заморожування;кристалізація;фізико-математична модель;ефективна питома теплоємність |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55 |
Краткий осмотр (реферат): | Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf | 751.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.