Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Название: Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems
Авторы: Yancheva, M.
Dromenko, O.
Potapov, V. A.
Grinchenko, O.
Zhelieva, T. S.
Ключевые слова: м’ясні системи;заморожування;кристалізація;фізико-математична модель;ефективна питома теплоємність
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55
Краткий осмотр (реферат): Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf751.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.