Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYancheva, M.-
dc.contributor.authorDromenko, O.-
dc.contributor.authorPotapov, V. A.-
dc.contributor.authorGrinchenko, O.-
dc.contributor.authorZhelieva, T. S.-
dc.date.accessioned2024-05-20T20:02:18Z-
dc.date.available2024-05-20T20:02:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationYancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266-
dc.description.abstractПредставлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectм’ясні системиuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectкристалізаціяuk_UA
dc.subjectфізико-математична модельuk_UA
dc.subjectефективна питома теплоємністьuk_UA
dc.titleDevelopment of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systemsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf751.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.