Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yancheva, M. | - |
dc.contributor.author | Dromenko, O. | - |
dc.contributor.author | Potapov, V. A. | - |
dc.contributor.author | Grinchenko, O. | - |
dc.contributor.author | Zhelieva, T. S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T20:02:18Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T20:02:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266 | - |
dc.description.abstract | Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | м’ясні системи | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | кристалізація | uk_UA |
dc.subject | фізико-математична модель | uk_UA |
dc.subject | ефективна питома теплоємність | uk_UA |
dc.title | Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf | 751.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.