Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266
Title: | Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems |
Authors: | Yancheva, M. Dromenko, O. Potapov, V. A. Grinchenko, O. Zhelieva, T. S. |
Keywords: | м’ясні системи;заморожування;кристалізація;фізико-математична модель;ефективна питома теплоємність |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Yancheva M., Dromenko O., Potapov V. A., Grinchenko O., Zhelieva T. S. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 1, Issue 11-91. С. 50 – 55 |
Abstract: | Представлено дані з розробки фізи ко-математичної моделі кристалізації мʼясних систем. У межах моделі м’ясні системи розглядалися як колоїдні капі лярно-пористі тіла, а процес кристалі зації – як накладення двох процесів: вимо рожування вільної вологи (основний) та збільшення енергії звʼязку для зв’язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53266 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
C_FIZYKO-MATEMATYCHNYY_18_50-55.pdf | 751.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.