Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Назва: Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології
Автори: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf5.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.