Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Назва: | Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології |
Автори: | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Болховітіна, Олена Іванівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.