Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Title: | Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології |
Authors: | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Болховітіна, Олена Іванівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: б. в. |
Citation: | Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.