Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Title: Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології
Authors: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.