Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T19:53:31Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T19:53:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.