Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2024-05-20T19:53:31Z-
dc.date.available2024-05-20T19:53:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleТехнологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.