Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Назва: | Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів |
Автори: | Желєва, Т. С. Галушко, Н. О. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Київ: Видавничий дім «Гельветика» |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf | 225.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.