Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Назва: Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів
Автори: Желєва, Т. С.
Галушко, Н. О.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київ: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf225.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.