Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Title: Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів
Authors: Желєва, Т. С.
Галушко, Н. О.
Issue Date: 2017
Publisher: Київ: Видавничий дім «Гельветика»
Citation: Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf225.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.