Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Title: | Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів |
Authors: | Желєва, Т. С. Галушко, Н. О. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Київ: Видавничий дім «Гельветика» |
Citation: | Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf | 225.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.