Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Галушко, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:35:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: Видавничий дім «Гельветика» | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf | 225.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.