Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53258
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Галушко, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:35:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: Видавничий дім «Гельветика» | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf | 225.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.