Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorГалушко, Н. О.-
dc.date.accessioned2024-05-20T17:35:07Z-
dc.date.available2024-05-20T17:35:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: Видавничий дім «Гельветика»uk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf225.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.