Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53258
Название: Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів
Авторы: Желєва, Т. С.
Галушко, Н. О.
Дата публикации: 2017
Издательство: Київ: Видавничий дім «Гельветика»
Библиографическое описание: Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf225.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.