Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53258
Название: | Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів |
Авторы: | Желєва, Т. С. Галушко, Н. О. |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київ: Видавничий дім «Гельветика» |
Библиографическое описание: | Желєва Т. С., Галушко Н. О. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів. Молодий вчений: науковий журнал. № 4(44). Київ: Видавничий дім «Гельветика», 2017. С. 523-526 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53258 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_4_44_17-15-19.pdf | 225.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.