Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Назва: Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів
Автори: Пернеровська, А. С.
Желєва, Т. С
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавець ФОП Чернявський Д. О.
Бібліографічний опис: Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf832.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.