Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Название: | Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів |
Авторы: | Пернеровська, А. С. Желєва, Т. С |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Видавець ФОП Чернявський Д. О. |
Библиографическое описание: | Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf | 832.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.