Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Название: Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів
Авторы: Пернеровська, А. С.
Желєва, Т. С
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавець ФОП Чернявський Д. О.
Библиографическое описание: Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf832.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.