Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пернеровська, А. С. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T14:03:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T14:03:32Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Видавець ФОП Чернявський Д. О. | uk_UA |
dc.title | Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf | 832.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.