Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПернеровська, А. С.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.date.accessioned2024-05-20T14:03:32Z-
dc.date.available2024-05-20T14:03:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВидавець ФОП Чернявський Д. О.uk_UA
dc.titleСучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf832.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.