Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Title: | Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів |
Authors: | Пернеровська, А. С. Желєва, Т. С |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Видавець ФОП Чернявський Д. О. |
Citation: | Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf | 832.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.