Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Назва: Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca
Автори: Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Прага: Oktan Print s.r.o.
Бібліографічний опис: Желєва Т. С. Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 36-37
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Donetsk_20-37-38.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.