Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Назва: | Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca |
Автори: | Желєва, Т. С. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Прага: Oktan Print s.r.o. |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С. Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 36-37 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Donetsk_20-37-38.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.