Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Title: | Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca |
Authors: | Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Прага: Oktan Print s.r.o. |
Citation: | Желєва Т. С. Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 36-37 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Donetsk_20-37-38.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.