Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5296
Назва: Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів
Автори: Афукова, Н. О.
Рудь, О. С.
Ключові слова: м’ясні напівфабрикати;асортимент;технічне оснащення виробництва
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 177-182.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано організацію та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_27.pdf163.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.