Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52768
Назва: Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства
Автори: Андрющенко, І. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андрющенко І. С. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 10-12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
ISBN: 978-966-405-496-3
Розташовується у зібраннях:Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
k-19-03-20_V-10-12.pdf292.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.