Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
Title: | Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Андрющенко, І. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Андрющенко І. С. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 10-12 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768 |
ISBN: | 978-966-405-496-3 |
Appears in Collections: | Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
k-19-03-20_V-10-12.pdf | 292.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.