Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-13T18:22:34Z | - |
dc.date.available | 2024-05-13T18:22:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 10-12 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-496-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
k-19-03-20_V-10-12.pdf | 292.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.