Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І. С.-
dc.date.accessioned2024-05-13T18:22:34Z-
dc.date.available2024-05-13T18:22:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 10-12uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-496-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
k-19-03-20_V-10-12.pdf292.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.