Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
Название: Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства
Авторы: Андрющенко, І. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Андрющенко І. С. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 10-12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52768
ISBN: 978-966-405-496-3
Располагается в коллекциях:Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
k-19-03-20_V-10-12.pdf292.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.