Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
Назва: Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Автори: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Прасол, С. В.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Прасол С. В., Шевченко А. О. Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 21-22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-22-23.pdf147.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.