Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
Название: Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Авторы: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Прасол, С. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Прасол С. В., Шевченко А. О. Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 21-22
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-22-23.pdf147.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.