Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-05-12T11:55:44Z-
dc.date.available2024-05-12T11:55:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Прасол С. В., Шевченко А. О. Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 21-22uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонцентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-22-23.pdf147.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.