Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Назва: Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів
Автори: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Гарбузова, О. С.
Ключові слова: м’ясні вироби;екструзія;реструктурування;м’ясні продукти
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 128-133.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливість використання процесу екструзії для виробництва м’ясних виробів. Запропоновано використання додаткових компонентів та зміну параметрів м’яса в каналі екструдера.
In this article the possibility of using an extrusion process for the production of meat products. The use of additional components and changing the meat to feed the extruder.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_19.pdf163.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.