Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005
Название: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології
Авторы: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_Biopolimery zerna_24.pdf369.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.