Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005
Название: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології |
Авторы: | Пузік, Людмила Михайлівна Гавриш, Тетяна Володимирівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_Biopolimery zerna_24.pdf | 369.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.