Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-05-02T10:31:26Z-
dc.date.available2024-05-02T10:31:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробкиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБіополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Biopolimery zerna_24.pdf369.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.