Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-02T10:31:26Z | - |
dc.date.available | 2024-05-02T10:31:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005 | - |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Biopolimery zerna_24.pdf | 369.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.