Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005
Title: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології |
Authors: | Пузік, Людмила Михайлівна Гавриш, Тетяна Володимирівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с. |
Abstract: | У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Biopolimery zerna_24.pdf | 369.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.