Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005
Title: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Biopolimery zerna_24.pdf369.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.